Gi din PC til Thailand

Bidra til å gi skoler i Thailand tilgang til datamaskiner ved å donere din brukte bærbare PC til Joland. Vi samler inn bærbare maskiner og distribuerer dem til skoler i Thailand som trenger dem. Hvis du har en ubrukt laptop som du ikke trenger lenger, kan du vurdere å donere den til oss.

Joland garanterer at all personlig informasjon og innhold på den donerte datamaskinen vil bli slettet på en sikker måte. Selv om datamaskinen din er ødelagt, kan noen av delene likevel være nyttige. Ta gjerne kontakt for å diskutere muligheten for å donere den.

Joland vil slette alt eksisterende innhold og installere enten engelsk Windows eller Linux på den donerte datamaskinen, avhengig av hva som allerede finnes på den. Du kan til og med sette et navn på datamaskinen din og følge med på hvor den ender opp og hvordan den blir brukt.

Kontakt i Thailand

Jeg har en kontakt i Thailand som heter Thanat Shodladd. Vi har tidligere samarbeidet på flere barneleire i Norge gjennom organisasjonen CISV. Selv etter at leirene var over, har vi holdt kontakten og fortsatt å samarbeide på forskjellige prosjekter.

Gjennom vårt samarbeid har jeg lært mye om kulturen og livet i Thailand, og jeg har fått muligheten til å samarbeide med en svært dyktig og dedikert person. Jeg setter stor pris på Thanats innsats og samarbeidet vårt har ført til mange positive resultater.

Jeg ser frem til å fortsette samarbeidet vårt og til å jobbe sammen med Thanat for å skape enda flere positive endringer både i Norge og i Thailand.

Bilde fra et TV-intervju i Bangkok.

Thanat Shodladd har et stort nettverk av kontakter som har hjulpet oss videre i vårt arbeid. Med god hjelp har vi kunnet samle inn datamaskiner og fordelt dem til skoler rundt omkring i Thailand hvor det er mangel på datamaskiner.

Gjennom Thanats nettverk har vi kunnet nå ut til flere skoler og elever enn vi ellers ville kunne gjort, og vi har kunnet bidra til å gi elever i Thailand bedre tilgang til teknologi og utdanningsressurser.

Vi er svært takknemlige for Thanats hjelp og for det fantastiske arbeidet hans kontakter gjør for oss. Sammen kan vi gjøre en forskjell i livene til elever i Thailand og bidra til å gi dem en bedre utdanning og en lysere fremtid.